Pravila o privatnosti

Ko smo mi

Dobrodošli na topnekretnine.rs – vašu destinaciju za vrhunske nekretnine u Srbiji. Mi smo stručni tim posvećen pružanju najkvalitetnijih usluga u vezi sa nekretninama, kako biste pronašli dom iz snova. Naša stranica nudi pažljivo odabrane nekretnine s raznolikim sadržajem, prilagođenim vašim potrebama. S ljubaznim i iskusnim agentima, naš cilj je olakšati proces pronalaženja i kupovine nekretnine. Otkrijte sa nama udobnost, sigurnost i luksuz koji nudimo kroz našu jedinstvenu selekciju nekretnina. Hvala vam što ste deo topnekretnine.rs zajednice!

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u formi za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkog agenta pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjenih poruka.

Anonimizirani niz kreiran od vaše email adrese (takođe poznat kao heš) može biti prosleđen Gravatar servisu kako bismo utvrdili da li ga koristite. Pravila o privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika će biti vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se opredeliti da sačuvate svoje ime, email adresu i web stranicu u kolačićima. Ovi kolačići služe vašem praktičnom iskustvu, kako biste ponovno ne morali popunjavati svoje podatke prilikom ostavljanja drugog komentara. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Prilikom prijave, postavićemo i nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše prijavne informacije i izbore prikaza ekrana. Prijavni kolačići traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete opciju ‘Zapamti me’, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, prijavni kolačići će biti uklonjeni.

Ako izmenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo izmenili. Ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovom sajtu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb stranica ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio tu drugu veb stranicu.

Ove veb stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje od trećih strana i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb stranicu.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u reset email.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju neograničeno. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili obrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izveštaj sa izvezenim fajlom ličnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje čuvamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni zadržati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gde se šalju vaši podaci

Komentari posetilaca mogu biti proveravani putem automatizovane usluge za detekciju neželjene pošte.

exocapital s.r.o.

Lidická 700/19

60200 Brno

Czech republic

Compare listings

Compare