Politika refundiranja i vraćanja

Politika refundiranja i vraćanja na topnekretnine.rs:

Naša politika refundiranja i vraćanja odnosi se na usluge oglašavanja nekretnina uz naknadu na topnekretnine.rs. Molimo, pročitajte uslove u vezi s refundiranjem pažljivo:

  1. Predmet politike: Politika refundiranja primjenjuje se isključivo na usluge oglašavanja nekretnina koje su plaćene putem pretplate na topnekretnine.rs.
  2. Refundiranje iznosa: Korisnik nema pravo na povrat sredstava izvan trenutno aktivnog meseca pretplate. Povrat sredstava vrši se samo za neiskorišćene dane oglašavanja do kraja trenutnog promoviranog meseca.
  3. Ostale situacije: U slučaju nezadovoljstva ili prestanka korišćenja usluga, korisnik ne može tražiti povrat za prethodne mesece. Refundiranje nije moguće ako je korisnik samoinicijativno otkazao pretplatu pre isteka trenutnog meseca oglašavanja.
  4. Postupak zahteva za refundaciju: Zahtevi za refundaciju moraju biti podneti direktnim kontaktiranjem naše podrške oglasi@topnekretnine.rs . Zahtevi će se razmatrati u skladu sa navedenim uslovima i uvjetima.
  5. Rezervacija prava: Topnekretnine.rs zadržava pravo izmene ili modifikacije ove politike u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ova politika refundiranja i vraćanja odnosi se isključivo na pretplatu za oglašavanje nekretnina na topnekretnine.rs i nije primenjiva na druge usluge ili transakcije. Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte oglasi@topnekretnine.rs.

exocapital s.r.o.

Lidická 700/19

60200 Brno

Czech republic

Compare listings

Compare